Tepperens og vask av teppe

zigler_webTepperens og vask av tepper

For at et teppe skal beholde sitt originale utseende så lenge som mulig er det avgjørende å rengjøre det regelmessig. Støvsuging av teppet er viktig for å få opp alt støv som har lagt seg, for støvpartikler er med på å svekke teppets fiber.

Når det går for lang tid mellom hver gang et teppe blir støvsugd eller vasket, vil det rett og slett bli for stor støvkonsentrasjon. Det fører til at støvpartiklene ikke lenger ligger i ro i teppet, men at de virvler opp i luften vi puster inn. Det kan også medføre slitasje i selve knutepunktet i teppet.

Les også: Derfor bør du vaske, og ikke rense persiske- og orientalske tepper

Hvert teppe er unikt og trenger stell tilpasset materialer, knuter og fiber. Tepper reagerer også ulikt i kontakt med søl, og noen flekker er vanskeligere å fjerne enn andre.

Det er ikke alltid enkelt å vite hvordan ditt teppe skal behandles ved fjerning av flekker, samtidig som kvaliteten bevares. Her kommer vi inn. Vi vasker alle typer tepper, uansett kvalitet og størrelse, og gir deg gjerne tips og råd til den beste behandlingen av ditt gulvteppe.

Aage Pettersen A/S tilbyr profesjonell vask og restaurering av alle teppetyper, og er spesialister på orientalske tepper.

Profesjonell vask av ditt teppe?

Ta kontakt så kan vi gi deg råd for den beste behandlingen.
Kontakt oss