Teppevask

Screen Shot 2017-12-21 at 16.09.59Som alt annet må også tepper vaskes. Selv om det ikke alltid
ser slik ut, vil et teppe som ikke har blitt vasket på en stund inneholde mye smuss og støv. Ikke bare vil store mengder skitt og støv svekke fibrene i teppe, det virvler også opp i luften og pustes inn. Dette er spesielt uheldig dersom du har barn i hus som kravler på gulvet.

Aage Pettersen AS har gjennom mange år med teppevask i Oslo opparbeidet seg den kunnskap og kompetanse en suksessfull teppevask krever. Vi vet hvordan å fjerne vanskelige flekker, uansett hvor gamle og motstandsdyktige de er. Av erfaring vil utfallet resultere i et flekkfritt teppe 99 prosent av gangene.

For at et teppe skal bli rengjort ordentlig må riktig teknikk brukes, og det benyttes utstyr som den gjennomsnittlige nordmann ikke har. En vask som ikke fjerner alt av smuss kan gjøre vondt verre, og resultere i et teppe som må vaskes ofte for å beholde kvaliteten.

Vi vet hvordan å behandle alle typer tepper, og er spesialister på håndlagde og orientalske gulvtepper. Slike tepper krever skånsom behandling og en hånd som vet hva den driver med. Med oss på laget kan du være trygg på at teppene blir godt ivaretatt.

Ta gjerne kontakt med oss om du har et teppe som trenger en vask – vi utfører jobben med glede, og vil i tillegg kunne bidra med råd og veiledning for ditt teppe.

Aage Pettersen A/S tilbyr profesjonell vask og restaurering av alle teppetyper, og er spesialister på orientalske tepper.

Profesjonell vask av ditt teppe?

Ta kontakt så kan vi gi deg råd for den beste behandlingen.
Kontakt oss