Restaurering og reparasjon av tepper

Bærer teppet ditt preg av tidens tann, eller har du vært så uheldig at hunden har gått berserk? Det er fullt mulig å restaurere teppet ditt tilbake til dets opprinnelige stand. Et flott teppe består gjerne av mange detaljrike komponenter. Både selve teppet og eventuelle frynser har med jevne mellomrom behov for grundig vedlikehold.

Teppe med slitte frynser. Dette reparerer vi for deg.

Hvordan reparerer man et teppe?

Å reparere et teppe er et detaljarbeid som går ut på å gjenopprette materialkvaliteten, frynsene og kantene. Dette gjøres ved å bruke nål og tråd, og ta for seg hver enkelt frynse. Dersom teppet har mistet flere frynser i takt med årenes løp, fester teppespesialisten nye frynser. De nye festene blir tilnærmet usynlig. 

Invester i profesjonell restaurering av teppet

Aage Pettersen tilbyr profesjonell vask og restaurering av alle typer tepper. Spesielt persiske og orientalske tepper ligger det mye finmotorisk arbeid bak, fordi teppene er håndsydde. Vi har gjennom en årrekke tilegnet oss unik kunnskap og erfaring for å gjennomføre en møysommelig restaurering av slike tepper.

Aage Pettersen A/S tilbyr reparasjon av alt fra persiske vidundere til hverdagslige ryer. Som spesialister på alle typer tepper, er vi stolte innehavere av lang erfaring og solid kunnskap. Teppet ditt er i gode og trygge hender hos oss.

Trenger du profesjonell restaurering av ditt teppe?

Kontakt oss i dag!
Kontakt oss